Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

quaa qipsey & alynn holla
Friday, 18 March 2011 | 00:04 | 0 comments
QUAA QIPSEY & ALYNN HOLLA <3
gambar sape weyy dekad atas ney ? MUSUH NANA AWW ? tu dulu yeaa noww . bace dekad bwh 
------> pecaye atau tidak nana aww daa baik dengan diaorg ? OMG O.O mcm tk caye ken . dulu gado bagai-2 -.- now baik ? HAHA setiap manusia ad kesalahan dia knkn ? aku dengan dorang daa berbaik :] mcm mane bole baik ? sape yg mintak maaf dulu ? HAHA korang tahu kn nana aww mcm mane :) so diaorg yg mintak maaf dulu second baru nana aww :] korang nk ckp ape ? ckp lahh weyy kesah pulak nana aww kn . mulot org kalo daa bercakap ? mane bole kite diam kn . so biar jea org nk ckp ape sembang kea ape bagai . ad aku kacau mkbapak kau main tade kn ? SO SHUT UP . sampai bile nk gaduhh . nana aww tk gengster mane pun :) 
alynn holla  : listen you boleh pikir kn kite gadoh pasal boyfie i SYARUL SYZWAN tk matured kn . bored act gaduh pasal laki :) dulu kite okayy jea text bagai-2 mcm kawan . tapi ttututut gaduh ? -.- ppprrrrffffttt sakai -.-  :) btw thankss tulis about me dekad blog :) suke tahu . aww <3  tk paya nk gaduh-2 lagi ken :] 
quaa qipsey : hey gedikk listen  kite punye KES pun same mcm alynn holla gedikk ney :p . kite gaduh sebab enel -.- haha same jea kite ngn alynn holla ney . hmm lupe ken pasal tuey . kite da baik kn . kite daa jadi mcm kwn baik jeaa ken :) HAHA :D lupe kn okayy :)thankss jugak tulis pasal i dekad blog :]
ILOVEYOQUAA & ALYNN HOLLA <3

Older post | Newer post