Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

syarul syzwan ILOVEYOUSOMUCH :'(
Monday, 7 March 2011 | 09:50 | 0 comments
biy :'( kau selalu buad aku menangis weyy . kau tk pena TAHU AKU SAYANG KAU mcm mane ken . :[ kau tahu ? pagi kau pegi china . aku memang ngatok gilee . aku bodo mase tu aku pegi tido . :[ mase kau pegi tuey . aku tiap hari pikir pasal kau biy . aku menangis . kad sekolah pun aku tk fokus ape cikgu ckp :'( yg dalam pale otak aku kau kau kau dan kau . aku pena ckp kad suhaimi : kalo aku tk dpt jupe syarul lagi mcm mane :'( ! : suhaimi ckp : jage mlot kau tuey . tk baik ckp mcm tuey . kau doa ken dy selamat jea :] . aku doa supaye kau selamat :'( serious aku rindu kau mase kau tade kad sisi  aku :'( . esok aku pegi sch . bile balek sch jea aku tengok fone ad missedcall & mesej . hati daa gembira ingad ken kau yg call or text aku . rupe-2 org lain :'( mase tuey . aku sedihh gilee . menangis aku weyy . mcm tuey jugak hari yg lain sampai hari khamiss 3.3.2011 kau balek . aku balek jea tengok fone aku kau text aku . 'SAYANG' dengan hati yg gembira aku senyum lhaa . n then aku rep ' BIY GEMOK ' text punye text . malam tuey kau daa lain :'( aku baru perasan yg kau lain gile mlm tuey :'( tapi aku buad-2 happy . sebab kau daa balek dengan selamat . lepas balek dari china tuey perangai kau LAIN GILE BABIHH :'( tk mcm dulu . tk mcm syarul yg dulu aku kenal . SOALAN AKU : biyy kenape kau berubah biyy . kau sekarang mcm nk tk nk jea layan aku . aku nk syarul yg dulu :'( bile aku merajuk dy akn pujuk aku sampai aku okayy :[ . tapi sekarang ? hhmm . maybe sayang kau kad aku tk mcm dulu daa ken biy . maybe kau da ade SUKE kad PEREMPUAN LAIN :'( maybe . tape . kalo betol kau da ad PEREMPUAN LAIN aku tk kesahh pegi jea kad dy :'( aku cume nk kau tahu aku SAYANG kau gile babihh :'( even kite selalu gado . selalu kau buad aku menangis . tape aku tahu tuey sume hanye gurau jea . aku tk amek hati :[ . hari ney 8.3.2011 1:08 . aku call kau aku cerite pasal budakk ttuuuutt kau mcm nk tk nk jea tahu . mcm tade perasaan . aku saba jea . lepas tuey . kau ckp kau tengok blog aku . aku tanye lhaa kad kau . ' COMEL TK AKU PAKAI TUDUNG BIY ? ' KAU BUAD-2 TK DENGAR ( MAYBE ) HUH -.- AKU SABA JEA LHAA KEN . lepas tuey kau ckp CANTEK JEA . tapi mcm tk ikhlas pun . aku bgang lhaa . aku tahu lhaa aku pakai tudung tk SECANTEK ex COUPLE kau tuey . aku diam jea lhaa . lepas tuey aku bukak lagu , kau ckp BISING  aku slow ken . lepas tuey kau tk ckp pape kau diam . aku pun diam lhaa ken . aku geram sgt ngn kau . aku tutup call tuey . n aku anta text kad kau . : daa lhaa ckp ngn bby bosan . nk taceng sgt ken . taceng lhaa ingad dlm pale otak biy bp kali biy buad bby nanges . daa byee happy lhaa kau dengan ALYNN HOLLA kau tuey .  kau rep :'( ! : lpas ni , biy tk ken ckp ap daa okay . bby pun tk kn bgang bila ckp ngn biy seriusly biy sdih gila pasal ni . tc nyte ilysm yg tadi tuey last bby dengar suare biy dlm fone bye-2 GONNA MISS YOUR VOICE, THANK YOUU SO MUCH sbb dengar buad kali terakhir . msej lhaa siape-2 pun yg bby nk biy tk ken halang daa . biy tk ken konkong bby daa . byee sayang kau sorang jea sumpah :'( 
rase betul kea ape dy ckp . biy kau tahu tk . aku SAYANG kau jugak . sayang kau sorang jea biy . sumpahh . mase kau jauh dari aku . aku asyek ingad-2 ken pasal kau . aku tk tahu kenape SYARUL SYZWAN aku daa berubah :'(


  p/s : TULIS NEY SAMBIL MENANGIS :'(  . AKU SAYANG KAU SORANG JEA BIYY . SERIOUSS BIYY . KENAPE KAU  BERUBAH ? APE SALA AKU KAD KAU ? SORRY KALO AKU AD BUAD SALA NGN KAU . . BYE-2 BIY TC . MISS YOU . KALO AKU TADE DLM HIDUP KAU . KAU JAGE DIRI KAU BAIK-2 . HOPE DPT ORG YG BETUL-2 SAYANG KEN KAU . BUKAN ORANG MCM AKU . :'( 
ILOVEYOUUSOMUCHH SYARUL SYZWAN :'( 
IKHLAS DARI : NOOR HASLYANA :] 
KHAS UNTUK ORG YG AKU SAYANG : SYARUL SYZWAN :]

Older post | Newer post