Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

biyy :')
Sunday, 3 April 2011 | 06:29 | 0 comments
hoy hoy ----> ney BKN bf nana aww tau . tapi SUAMI nana aww :') HAHA dea tk comel dea tk hadsome :') tapi dea MANISS :) HAHA kau tk paya kembang lhaa weyy <3 hari sabtu aku and the geng buad birthday budak ney :) . aku dtg-2 dea pdg aku sambil buad muke haishh . aku diam jea lhaa . then aku kelam kabot nk beli kek dea . daa beli kek . dea bole pulak buad muke lagi isshh geram pulak aku . aku tengah panas . lepas tuey aku letak kek kad dpn muke dea :) bla bla bla bla bla . aku pasang lilin . suruh dea tiup :) daa tiup sruh mmbea aku pulak tiup . daa tiup . potong kek . dlm hati aku fikir . takot kek tuey dorang tk mkn ? tapi tape lhaa tk habis bagi org kn kn kn :) lepas potong kek dea suap aku bagai . aku suap dea bagai :) HAHA bla bla bla bla . snap-2 pic . turun bwh . nk pegi pavilion :D wahhh . lepas tuey snap-2 pic . lepak-2 . syarul entahh hilang kemane ? nana aww pulak entahh hilang kemane haishh . ape lhaa . nk call ? fone dekad syarul . so sruh alisa call dea bagai . jupe balek . buad lagi muke haishh -.- . minum-2 . pegi shisha . daa baik-2 balek . pegi shisha sebelah khazaman . tade mood balek haishh . mmg shisha tu bodo  sblom pegi saner aku baik jea ngn bf aku . daa samapi gadoh bagai -.- haishh . lepas tuey aku suruh dea call kaka dea . coz dea ckp kaka dea nk jupe aku . aku pun on jea lhaa kn :) lepas dea call dea ckp kaka dea dekad ts . haishh tk dpt jupe kaka dea . bla bla bla . aku pun balekk . fatin ckp ade org hantar text kad dea . aku bace dari bf aku . sakit hati jugak . aku daa lhaa sakit kaki . aku rep ape tahh lupe . daa balek . aku bkak fone . setle prob ney . lalalalaa . daa setle . :) baikk sudaa :D suke suke suke suke suke <3
p/s : aku nk kau tahu aku sayang kau gile babih . aku tk tahu lhaa kau sayang aku mcm mane kn . or tk syg aku langsung kn . tuhan dgn kau jea tahu :) . heyy BITCH kau nk amek syarul syzwan aku ? mintak alamat ruma aku lepas tuey langkah mayat aku dulu sakai -.- dea aku punye tade sorang pun bole ambik dea dari aku . FAHAM kau bitch (!) 
ILOVEYOU SYARUL SYZWAN <

Older post | Newer post