Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

ilebiuuu
Tuesday, 26 April 2011 | 02:31 | 0 comments









hello-2 wazup-2 nana aww here :) ahah now nana aww nk cerite sikit lahh about budak-2 atas nie haa :) okayy  photo atas nie ade yg petsys aku ade yg besties aku ade yg lesbo aku semua lahh . :) okayy . one by one nana aww story okeng :)) . 




story about Quaa ----> Quaa nie yg mane ? Quaa nie yg photo atas sekali :) comel kn dea ? memang comel tapi dea still ckp aku comel ? ape daaa . :P first time meet dea kod . ahaha okayy first jumpe dea . dea nie pendiam , ckp sepatah-2 , ikod saje aku pergi mane :) <---- nie lahh dea mase aku jupe dea. tapi tk tahu lahh bile daa biase jumpe kn :) ahaha . dea ckp nanty dea nk meet lagi wow o.o best nye . aww <3 *you sorry kalau time meet tu i ade tertunjuk perangai BURUK i dekad you . i nie suke gelak , jerit-2 maki org mcm mane you tengok dekad fb mcm tu lahh i dekad lua . :)) i tertunjuk dekad you time i gaduh ngn GEMOK tu . sorryy tau :)) 
p/s :ILOVEYOU Quaa <3 


story about acha ---> acha nie yg mane ? okayy acha yg pakai skirt bunga-2 tu photo kedua :) . haa ape ? comel ? dea mmg coml lahh sisterr . :) lepak dengan dea sumpahh best :)) happy jea . :P acha selalu cerite  dekad nana kn if acha ade problem . tape nana sanggup dengar :)) 

p/s : ILOVEYOU Achaa / Aireen <3


story about shira ---> shira yg mane ? okayy photo kedua yg baju hitam :)) . tu shira . dea comel kn :)  manis jea muke dea . suke tengok :) tapi kau bab bab carut bagi dekad dea :P ahahaa . gurau lahh sister . time hang out nie . kite org buad birthday dea dengan ezrani / acap :) ahhaa mcm couple daa aku tengok aww . :) lepak ngn dea mmg best . tk pena tk best kn sayang <3 nanty kite lepak okayy budakk :P anyway HAPPY BIRTHDAY SHIRA SAYANG <3 
p/s : ILOVEYOU Shira <3


story about sys wany ---> okayy sys wany yg mane ? dea yg pakai baju mcm tidur tu :P ahahaa . uwekk :P dea comel sgt . suke tengok muke . geram rase nk kiss-2 dea tapi nanty org ckp LESBO pulak -.- huh . kiteorg rapat tk rapat lahh jugak :) tapi serious lepak ngn sys wany mmg best . kalau gaduh pun ajak dea mmg best lahh :D ahaha kite satu kepale kn sys 
p/s : ILOVEYOU Sys Wany <3


story about iera ---> okayy iera yg gamba dengan alisa yusra tu . yg baju biru . photo kelima :) dea dulu aku kenal mase darjah 6 time sekolah rendah lagi :)) kenal sebab main bola baling :) aww  .ahaha . naik form 3 dpt jupe lagi ahaha . :D suke gile dpt jupe dea . sumpah tk tipu :P lepak ngn dea pun best jugak :P ahaha . 

p/s ILOVEYOU Iera <3

 story about alynn ang ---> dea yg mane ? tk kn tk kenal dea yg baju pink purple tu :P ahaha . minahh karat tu aww :D gurau lahh sisterr . haa dea nie satu sekolah satu kepale satu perangai lain rumah ahaha . :D sumpahh lepak dengan dea tk pena bored -.- asyek buad aku nk gelak jea . hayyo . kadang-2 kalau dea nie perli org makan dlm kod . cibeekk punye budakk :P ahaha . kalau ajak dea nie bergaduh mmg dea org first lahh :P ahaha . if dea ade problem dea story kad aku :) tu lahhh name kawan :D ahaha . 

 p/s : ILOVEYOU Alynn Ang <3

story about alisa yusra ---> alisa yusra yg mane ? alisa yg photo last tu :) pakai tudung tu aww :) ahaha . dea mmg comel lahh sisterr jgn jealous :) dea saya punye uwekk . :p ahahah . lepak dengan dea huh lagi best . tk bole nk ckp ape . gosip lahh ape lagi kn :)) dea nie pun satu kepale dengan aku . ahaha kalau ajak dea gaduh dea on jea :D ahaha . best gilee dpt kenal ngn dea :) kn sayang <3 ahaha . 

p/s : ILOVEYOU Alisaa Yusraa <3


seriously aku sayang korg sangat-2 . <3 

Older post | Newer post