Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

:'(
Friday, 20 May 2011 | 05:26 | 0 comments
okayy kalau budak tuu bace blog aku . bagus lahh tade lahhh aku sedih plus bengang sangat kn :') . 
sorry kalau kebelakangan ini aku layan kau mcm nk tk nk jea :[ aku tk layan kau sebab kau sendiri buat perangai . okayy . even kite sebaya pun kite adek kaka abg semua kn ? hmm . aku dengan amoy orked mcm over kn ? nk touching bagai ngn kau . aku tahu mesti kau ckp mcm tu kn :') . yess kiteorg mmg EGO kuat . over terlampau . tu perangai kami adek beradek :') . okayy hari tu aku suruh kau fikir kn kenapa aku mcm nie . aku kesian sebab kau tk boleh fikir ape kesalahan kau . now aku bagi tahu ape kesalahan kau : --->
: kau mcm tk anggap ape yg aku dengan amoy orked anggap kau :') tu tk kesah :D . lepas tu problem aku , aku selalu cerita dengan kau kn budak ? tapi kau tk penah ade problem pun aku rase yg kau pena cerita dekat aku :') tk kesahh tu . lepas tu aku chat dengan kau . aku ckp buat ape ***k ? lepas tu kau ckp , kau tengah bace blog budak ttuuutt . aku pun mintak link . dea bagi  . aku bukak-2 WOW cantek nye kn siap ade gamba aku lagi tuu :D ahaha . lepas tu post tu aku bace . '***er mintak pendapat dari n** *k** :] . ahaha . tk kesah bace betol-2 dea ckp ' kalau aku ***p** dengan tttuuuuuttt okay ? :] ' rase mcm aku yg terhegeh-2 dekat kau kn ? ahha . siapa aku bagi kau ? siapa amoy bagi kau ? kau nk ckp s**t*r ? bhahaha .aku rase kau tk akan anggp mcm tu kn ? ahaha . okayy now aku rase mcm aku dengan amoy bukan sape-2 :) . yess kiteorg mmg carring about you . but ? hhmmm entahh lahh . ape pun tk boleh . :') so nextime kalau chat aku marah-2 sorry :') tade niat pun nk marah kau budak . cuma kiteorg rase geram ngn kau . aku tahu mesti kau rase nk pujuk aku ngn amoy susa kn ? yess mmg susa . mcm mane boyfie kiteorg pujuk , kiteorg tk lyn mcm tu jugak kau budakk :) sorry . kadang-2 aku kesian dekat kau mlm hari tu kau call aku , aku jwb sebab num tu tk kenal then dengar suara kau ? rase nk tutup tapi kesian . aku jwb mcm terpaksa .kau call aku bole ckp macha-2 dengan aku -.- lagi aku bengang . aku terus letak . blalala . okay stop  cerita nie <----- :') aku tk tahu nk maaf kn kau kea tk ? 50 50 % sorry . 
budak : *a**k nk buat RELATIONSHIP dengan ttuuuuttt boleh ?
aku : entahh lahh 
budak : boleh kea tk ?
aku : tk tahu lahh sakai 
budak : boleh kea tk 
aku : sakai lahh yg nk couple *d** kn ? so sukahati lahh *a**k tade hak nk halang kn so go on . 
budak : okay :'( 
             marah saya ke ?
aku : entahh tk tahu lahh kbaii nk outt 
budak : ala :( 
aku tagged name tu blalalalalaal
aku : puas ?
budak : tk puas 
aku : nk kena tagged tu jugak kea ? -.-
budak : offline <---- 
sorry againn <3
lagu AISHITERU <--- sumpah lagu tu aku mmg tengah cari . then satu mlm tu kau bagi link dekat aku youtube bagai . aku bukak . and kau suruh aku dengar . aku pun dengar . then aku senyum sorang-2 :) sebab aku nk sgt lagu tu . aku pun cepat-2 edit blog letak lagu tu :) . lepas daa buat aku sambung balik chat dengan kau . blalalla dea ckp dea kena OUT ? aku pun ouhh okay lahh :) dea ckp okay bye AISHITERU k***k <3 love bagai . aku pun  aishiteru **e* <3 aku nk ckp terima kasih bagi aku lagu tu :') but now aku tk akan dengar even aku letak kad blog pun :) sebab lagu tu kau mesti bagi awek kau kn ? so aku tk nk :) hope happy dengan girlfriends kau <3 jage dea tau . tc aishiteru budakk <--- :) maybe aku akan jarang layan kau sebab takut gf kau jealous bagai kn ? sumpahh aku sayang adek-2 kaka-2 abg-2 aku :') 
noor haslyana here . tulis sambil dengar lagu tu buat kali terakhir ahaha :D rase nk menangis pun ade . sakai jea nk menangis -.-  kbbboooiiii <3
khass untuk m**d *m**r ***an <3 <---  

Older post | Newer post