Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

kawan
Sunday, 31 July 2011 | 06:07 | 0 comments
# Kawan ? semua nya dah buat hal sendiri . yg still dengan aku amoy orked,ameer izwan,opit eyna and budak-2 lain . tapi kenapa kawan-2 baru aku ambik perangai kawan-2 lame aku , i means bila hang out dorang calling texting tanya hang tak esok bagai . kawan-2 lame ? hancur jumpa baru nak tegur . tu pun kalau ade yg tegur lahh . kalau tade dah jumpah kawan lame . buat bodoh tu lagi kejam -.- . aku bukan nk suruh korang tegur aku BUKAN . aku cuma nak kawan-2 aku yg dulu , kite yg dulu happy-2 . kawan-2 yg baru nie pun aku nk dorang kekal mcm tu tak nk pisah-2 dahh . see . sekarang kawan gaduh dengan kawan ? hhmmpp . alisa shira still contact lagi . syarul ? dengan gf dia . raden suhaimi amirul ? tak tahu cerita . adam ? jarang jumpa dia dengan gf dea jugak . amier amat muiz ? hal sendiri . kalau jumpa tegur mcm tu jea . weyy guys aku nk kawan yg dulu . boleh tak penuh kan permintaan aku . AKU NAK KAWAN YG DULU . TAK NK MCM SEKARANG . YG DULU LEPAS KAN LAHH . NOW BUKAN BUKU BARU . KALAU AKU ADA BUAT SALAH DENGAN KORANG I'M SORRY . yess mulut aku memang pakai lepas cakap . kalau korang terasa sorry . sorry weyy alisaa shira acha apek muiz amier amat amoy syarul raden suhaimi amirul ude ieka yg lain-2 lahh . SORRY SORRY SORRYY :[ aku harap korang bace nie and korang sudi maaf kan aku . 

Older post | Newer post