Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

menyampah -.-
Saturday, 2 July 2011 | 07:43 | 0 comments
sumpah aku menyampah gila kau wahai budakk . daa 3 or 4 bulan kite kenal , kau baru buat perangai -.- . sorry kalau kau terasa , tapi aku tak boleh tahan dahh -.- . yesss i know birthday boy . but bengang gila sampai num aku pun tak save . okayy finee -.- aku malas cerita panjang sape yg hang tadi , dorang tahu sape aku maksud kan sebab dorang nampak aku sound-2 budak tuh :] and tak nk malu kan budak tuh punya pasall . aku baik balek . tapi hati nie memang tengah bengang gilaa lahh . okayy tu jea nk cakap . lepas nie malas nk tegur daa :0 kalau rasa kau salah pandai-2 lahh o.o malas nk fikir dah . -.- aku tak akn tegur kau dahh . sorry budakk aishiteru <3

Older post | Newer post