Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

tengok . betol tak ape aku dan amoty fikir kan
Friday, 22 July 2011 | 05:51 | 0 comments
#tekan dekat gambar tu kalau nak tengok lebih jelas#


okayy dah lame aku tak update blog kan . so now aku update nie nak tunjuk bukti pasal anti aku tu ADMIN dia sape :) ahaha kelakar kan admin dia nie , nk buat page tapi suruh orang . alahaii apedahall weyy kau bitchh . :D kau kalau tk suka org jgn pakai nak anti org lahh .kalau kena dekat kau balik haa . baru terkejal nak sound admin dia kan ? ahha . sakai-2 . kau nie hipo dohh . depan-2 pijak semut pun tak MATI tahu ? belakang mcm SETAN --'terasa ? ade aku kesahh ? kau dengan boyfie yg kau bangge tu baik hot semua tu . DA BOLE MATI :) fikir dengan muka cantik kau tu boleh buat sesukahati lahh ? ahaha . so korang yg bace nie . jgn fikir kawan-2 yg dlm gambar nie baik kayy . hati-2 lahh dengan jantan dan minah tu :D hee . kalau dah kena dekat korang baru tahu kan ? haha . AKU NAK CAKAP AKU ADE BUKTI YG KAU ADMIN KITE ORANG DAN ALISAA PUNYE PAGE ? SO KAU NAK CAKAP APE ? JGN FIKIR KAU BAIK LAHH BITCHH . baboii BITCHH MURAHAN <3.<3

Older post | Newer post