Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

betapa sedih nya aku
Monday, 29 August 2011 | 03:29 | 0 comments


SINGLE SINGLE SINGLE deffaakk -,- . oohh aku lupaa kau buat mcm tu sebab nak ayat sape tu YUSZ BIEBER tu ehh :D godjob biy . aku bangga dengan kau . relationship kita TERGANTUNG lahh nie . then kau nk dekat perempuan tu . ohh lupa siap jumpa lagi tu atoto bernasib baik jea aku tak hang mase tu , tidak dengan perempuan tu aku sound , tak malu eh kacau bf org , meh kena dekat dia , ape perasaan dia pulak ?
suka kea ? haha semesti nye tidak suka kan babyy ? yess same like me stupid . kau nk berkawan buat cara berkawan , haiisshh kalau aku dah bagi pelempang sia-2 jea kan . orang lain pun berkawan jugak dengan bf aku tapi tade lah mcm kau , tahu tak perempuan ! 


SSIIAAALLLL LLLAAHHH PPUUIIHHHH . NAKK SINGLE SANGATT GGOO OONN .


thankyou pernah buat aku HAPPY -,- menangiss or pape jea lahh . ILOVEYO

 SINGLEE 




Older post | Newer post