Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

dilayan makin gila aku
Thursday, 11 August 2011 | 02:36 | 0 comments
Amar joeven's :) budak nie mengadoo dohh . haha . makin lama aku layan dia , makin gila aku dibuat nye . act budak bajet nie aku baru kenal :) haha . dah lame dlm list friends tapi baru minggu nie kite org rapat :) . nak tahu dia nie kan suka sangat panggil orang COMEL . tahu lah dia HANDSOME kan banyak bunyi pulak you nie kan :) haha . dia burung hantu dohh . orang mlm tidur dia mane ade tidur . pagi mcm org pergi sekolah dia tidur and tak pergi sekolah , maklum lahh sekolah tu kan dia punya :D haha  watlek watpeace jangan marah dohh . nanti hilang HANDSOME tu :D haha . banyak lagi nak cakap psl budak nie . tapi kesian kan :) haha . okayy . 

Older post | Newer post