Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

love
Sunday, 7 August 2011 | 02:43 | 0 comments

 apa itu CINTA ? sakit tak kalau kita kena sendiri ? hmm . masing-2 ade pasangan masing-2 kan ? so semua pernah rasa ape yg dirasa kan :[ . setiap couple mesti ade gaduh , salah faham , curang dan sebagai nye . contoh nye tak payah bagi tahu lahh . separuh pasang sweet gila ade yg dah sampai setahun mcm-2 lahh . :] boleh tak aku nak mcm tu :[ . kenapa aku selalu dapat yg kadang-2 tak serious dengan RELATIONSHIP dorang :[ . kau nak ckpp kau game ? ape motif kau game orang tu ? alahaii setakat suka-2 ? kalau kena dekat depan batang hidung kau sendiri baru kau tahu betapa langit tu rendah ke tinggi . 
sweet kan photo dekat atas nie :[ ya allah nak mcm nie boleh tak biy :[ hhuuwwaaaa . jealous nye aku tengok separuh couple :[ hmm . 
andai jea kalau aku dapat mcm gambar dekat atas nie sumpah aku tak akan lupa time nie :[ . tapi tuhan je tahu mcm mane aku sekarang :[ .
ILOVEYO

Older post | Newer post