Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

HAHAH MAMPU GELAKK
Friday, 2 September 2011 | 08:56 | 0 comments


HAHAHAHHAHAHAHAH weyyy bace dekat atas tu siapa punya blogg . :D haha kesian kau kan tade orang nak bace , bagi link dekat aku , eh aku punya blog , aku tak bagi pun dekat kau :D hihik . atoto kesian nya babyy aku nie . -,- hahaha . ehh kau dahh SS dengan kechik banyak bunyi pulakk . fyi ehh kechikk text aku dia sendiri ckp yg KAU SELALU CONTACT DIA AND DIA RIMASSSSSSS DENGAN KAU ASYEK CKP KAU SUKA DIA BAGAII . tak percaya ? aku ada bukti (Y) sampaii bila kau dengan aku nak bergaduhh . sampai kau tak kacauu ex akuu . fahammm ? hahhhaa . kau dengan dia besties ? atototo kau sorang jea mengaku yg kau BESTIES dia , tapi dia TAK pun lahh .


. hahh kau bukan PERAMPAS ? bhahahahah you know what babyy . ramaii cakap dengan aku , yg kau tu KAKI PERAMPAS BF ORG :D (Y) peacee . asal lahh kau suka kacau RELATIONSHIP org ? haishh . apa weyy love  tu biasa ? dddeeefffaaakkkk . okea cuba aku hantar wall mcm tu dekat boyfie kau ? perasaan kau apa ? suka ? seronok ? buuttoohhh . comfem kau tak suka jealous kann . yess sama dengan aku bingaii . fikir lahh . kau meet dia biasa-2 ? alolol biasa sangat pun tak bolehh . apa lahh kau . faham tak MAKSUD CEMBURU ? tak faham ehh ? ohh lupa kau kan tade couple :D . cantik kea muka aku ? ya allah terima kasiihh :) . terharu aku <3 


So kau nak cakap kau berbaik kan kita org lahh nie ? hahah aku HARGAI kau , tapii kalau setakat buat tu nak rapat or nak bagi kechik fikir kau baikk ? baikk kau balik sembang dengan kau punya kawan-2 . sumpah aku nak tergelakk bace blog kau . yang minta breakk aku sebab tertentu . aku tak cakap aku break sebab alynn holla tu :) . eh come on aku dengan alynn tu kawan dah lama lahh . aku ada otak nak fikir , setakat jealous tu memang lahh . 


Ehh cop-2 . cakap tak couple ehh . tapi asal hantar dekat wall kechik ( BIY GEMOK <3 ) ya allah . sweet nya . :D eceh-2 . pape jea lahh weyy . kau punya cerita pun dah macam karangan aku taip -,- buang masa betol dengan org mcm kau nie . 


Eh cop-2 tengok bawah tu 


|
|
|
|
V
SIAP BAGI LINK LAGI TU :D HAHAHA MAMPU GELAKK JEA :) PEACEE (Y)


Older post | Newer post