Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

kenapa dugaan datang terlalu banyak
Wednesday, 28 September 2011 | 06:23 | 0 comments
 VS

Ya allah , banyak nya dugaan yg datang dekat aku saat-2 nak PMR nie :'( 
okea see O.O ada gambar Prince Panda & Fai Tiger .
Di sini nana bukan nak main kan perasaan sesiapa pun . Nana dah anggap korang mcm abang , sebab korang betol-2 rapat dengan nana . 
Nana tak suka bagi harapan Kosong dekat korang , dua-2 suka Nana dua-2 sayang nana . 
tapi tak boleh nak couple dengan dua-2 jugak . :'( . ya allah tolong lahh hamba mu nie . aku bukan tak nak dekat korang . tapi korang suka dekat aku masa yg salah . aku couple dengan Daniel . okea Daniel kawan baik si Prince Panda nie . apa pulak kalau daniel tahu kawan dia suka aku . bolehh takk bagi aku masa untuk fikir kan masalh nie . kalau aku terus mcm nie sampai bila aku nak dapat CINTA SEJATI :[ . 

Tolong faham nana , nana tade niat nak sakit kan hati korang dua , please jangan salah anggap kalau korang bace blog nana nie . nana memang sayang korang , nana bukan guna kan korang untuk hal nana . TIDAKK tu bukan cara nana . 

Nana cuma nak korang bagi masa dekat nana . kalau korang jadi dekat tempat nana pun korang minta masa kan ? dlm mase yg sama dua org serentak suka nana . 
Daniel nana nak campak mane ?
Nana tk boleh pilihh salah sorang ? kalau pilih nanti yg sorang lagi sakit hati bagai . please bagi nana mase . 
Nana sayang korang tapi buat masa sekarang nana nak korang kenal hati budi nana . please . tak nak lahh terus couple . :[ 
Fai : youu i tak bole nak terima you buat masa sekarang , you tolong bukti kan apa yg i minta dekat you after tu , kita kenal hati budi masing-2 :) boleh tak ? please jgn fikir i main kan perasaan you , i bukan mcm tu lah , i betul-2 tengahh perlu kan mase . kita KAWAN dulu . please jangan merajukk .

Panda : youu bagi i mase jugakk ehh , i tahu you kecewa gila dengan i bila you tahu i couple dengan kwn youu . :[ . kalau i pun terasa sakit hati jugak , setakat nie you dah tunjuk yg you serious sayang kan i but kita kenal dulu okea . i tak boleh terima youu sekarang , you pun tahu kan ? Fai suka i you suka i . i tak boleh pilih dua-2 . nanti org cakap tamak :D kalau ada jodoh tak ke mane lahh . cuma kita kena bersungguh-2 kalau kita nak dapat kan seseorang itu :) 
Aku dah mule sayang korang ♥.♥

Older post | Newer post