Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

Percaya tak ?
Thursday, 15 September 2011 | 06:43 | 0 comments
PERCAYA ATAU TIDAK NANA AWW SUDAH SINGLE

|
|
|
|
V

Sekejap je kan , nana dah SINGLE ? wahh percaya atau tidak itu memang kenyataan yg nana sudah single . 
eh malas lahh nak cari boyfiee . bia lelaki pulak cari nana :D hihikk . 
tapi kan ade kea org nak dekat nana :[ .
bapak sedihh ohh .  biasa lahh siapa tahan dengan perangai nana nie kan :[
hhuuhhhh 
watlek watpeace nana kumbang BUKAN sekor lahh come on . after PMR kau akan dapat yg lebih baik . 
tu pun kalau dapat :[ . 
korang mesti nak tahu ciri-2 boyfie nana mcm manekan ? *bajet jea aku nie

see bawahh 

|
|
|
|
|
V
# TAK NAK yg HOT sangat nanti kena kacauu :D hihikk . 
# simple tak banyak cakap .
# sporting , openmind , suka bergurau pandai jaga hati nana :) 
# Tahan dengan perangai nana yg suka Rapat dengan lelaki :) . 
# Tak nak yg handsome sangat . handsome sikit lahh hihikk * gurauu . 
# lelaki tu jangan kuat touching or jealouss . *nana rimass
# tak suka texting everday *penat nak taip :D
# Nana suka SIDIA calling or nana yg calling SIDIA :) . kira OTP lahh :D 
# tak nak yg sweet sangat :D hihikk *maklum lah pemalu
# setia tu semesti nya . 
# NO SMOKE & KAKI MABUKK *tidak berminat :) peacee . 
# Dapat terima kawan-2 nana yg sewel semua tu lahh . :)
# berani jumpa parents nana :D <-- wajibb 
# sentiasa sayang nana 
# tak suka hari-2 nak jumpa * nanti jemu dengan boyfie sendiri 
# tak suka pasang spy untuk perhatikan nana . 
# Susahh senang kita same-2 :) 

SIAPAKAH JEJAKA YANG MALANG DAPAT NANA AWW NIE KAN ???

PEACE (Y)

Older post | Newer post