Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

titteeww minta maaf
Monday, 12 September 2011 | 06:28 | 0 comments
I'm Sorry


Idzwan Hilmy
 :  I'm Sorry , tade niat nak buat you marah i semua . tu . i dah cakap kan tu last i update pasal dia ? you nak marah kenapa ? yes i know you marah , you terfikir i GAME you -.- tapi i tak game you lahh . percaya lahh . i still tak boleh maaf kan diri i sendiri lepas apa yg you fikir tentang i . thats why setiap hari i text you minta maaf . tapi you tak bagi respon langsung , tu i tak kesah memang patut you marah i kan ? memang i bodoh orang dah sayang i tapi  still fikir kan org yg dah i tinggalkan :[ . memang i still sayang kechik , i minta you masa kan untuk lupa kan kechik . 

come on bukan senang lahh nak lepaskan dia mcm tu . you pun belom tentu senang kan lepas kan ex you khalidah tu rite ? yess mcm tu jugak i . so now you nak buat apa yg i buat dekat you . you nak dekat khalidah tu balik go on i tak kesah tapi kita boleh kawan mcm dulu kan ? hhuuuhh i tahu you tak nak kenal i dah kan . okea terpulang dekat you . 

And sekali lagi i minta maaf hari ahad malam tu you ade text amoy rite ? yg reply tu semua i . sorry . tu pun amoy yg bagi tahu you text dia . lagi pun time tu amoy busy so i yg kena reply semua org tu :) peace jangan marahh . 

Thankyou pernah buat i Happy , Pernah sayang i and pernah jaga i 
i tahu i salahh . i minta maaf sangat ohh . i harap sangat oneday you text i and you maaf kan i :[ setiap manusia pernah buat salah kan ? semua orang tak perfect lahh . 

#Imissyouuuu 


With love - Nana Aww 


Older post | Newer post