Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

thankyou
Saturday, 1 October 2011 | 21:16 | 0 comments

Daniel basysyar , thankyou selama kita bersama kau dah bagi aku kepercayaan kau dekat aku . 
kau caring pasal aku , sweet and yang paling penting kau alyways sayang aku kan biy ?
yeahh babyy pun sayang biy lahh :) . 
biy dah janji macam-2 dengan babyy , so babyy harap biy tak akan mungkir janji . 
okea , firstly thankyou sebab tahan dengan perangai aku , mulut aku and pape jea lahh .
aku tak tahu kenapa begitu cepat aku sayang kau , # wah ayat jiwang sial
Even korang tengok dia mcm nie , dalam hati ada taman :P . hihikk . 
dia nie boleh buat kawan , sebab dia nie pun satu kepala dengan aku , kaki kutuk org :P hahaha . 
jyeahhh titeeww geng biyy .  suka tak :D #tak suke suda 
tapi satu je aku tak suka dekat dia , suka sangat buat aku marah , risauu and yg paling penting suka tido tak bagi tahu tahu , yg aku pun tunggu mcm org gila -..- 
bapak kejam doe kau nie biyy . :'/

Hari tu First date dengan dia , kelakar pun ada kod . 
time tu aku baru sampai , aku nampak nuriman , aku tak kenal sangat muka daniel nie , tiba-2 aku pergi dekat dia aku duduk sebelahh dia , lepas tu dia ckp apa tah then tibe dia peluk aku , wahhh :D hihik
naluri hati aku betul itu dia bhahaha . 
then kita org nak gerak , ya allah tinggi teramat -.- BENCI betol lahh . asal kau tinggi sangat haa biy . Grr benci tahap cipan . 
then malam tu kita meet aku lepak dekat bb . oke bla bla bla bapak malu , dia nak ckp dengan aku , dia kena tunduk -..- grrr punkek jea . mcm perli jea aku nie pendek . haish . 
lepas tu dia peluk titeeww wwaahhh suka nya , hihikk . 


Lepas tu dia cakap apa tahh aku tiba-2 touching dengan dia , dia ckp dia pun nak touching dengan aku jugak , Grrr cibaii jea , dua-2 touching -.- . 
lepas tu aku pulak peluk dia ya allah kepeng nye laki aku nie . :D haha . best jea peluk dia , lepas tu dia boleh pulak pakai minyak wang ( vanila ) yg aku sukaa ppeerrhh memang tak lahh aku nak lepas kan dia , aku peluk jea :P #gatal sikit .
Haha nanti meet pakai lagi tau , gentle aku tak kan lepas kan kau even sesaat pun :P . hihikk mengada sial aku nie . 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


oooooo
Ku ingin kau tahu ku mencintaimu
ku ingin ku menyayangimu
walau adanya diriku ooohhh sayang 
memang jalan hidup kita berbeza
dan ku hanyalah paratt jalanan
namun salah nya bila aku mencintaimu
sayangggg sayang sayang sayang sayang sayang
seribu kata sayanggg
ku ingin kau tahu ku mencintaimu 
ku ingin kau ku menyayangi mu
walau adanya diriku ooohhh sayang

aku relakan kepergianmu
bersama dia sayang 
namun salahkah bila aku mencintaimu
ku tunggu kau ku tunggu 
ku nanti kau ku nanti 
walau sampai akhir hayat ku ini

I wanna be your make happy 
I wanna be your make smile
I wanna be your make happy
I wanna be your make smile

 ku tunggu kau ku tunggu 
ku nanti kau ku nanti 
walau sampai akhir hayat ku ini 
aku hanyalah insan biasa
yang tak pernah wujud dari rasa cinta
namun salah kah bila aku mencintaimu 
oooohhh ooohhhhhh oohhhhh oohhhh ooooohhhhh
Dia kau pintali

By Nana Aww , for my lovely Daniel Basysyar 



Older post | Newer post