Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

alhamdulillah
Friday, 11 November 2011 | 00:05 | 0 comments

ALHAMDULILLAH :')

Tengokk tak dekat atas tu ? DB dah ade girlfriends :) . Jangan risauu aku tak akan kacau kau dah , trust me . Aku sentiasa doa yang korang akan kekal :) . Amin . Jaga dia and Sayang dia macam mane kau dengan aku dulu . aku minta satu je jangan sia-2 kan dia tau :) . and korang pun jangan lupa doakan nana dapat boyfriends :)

Aku nak kau lupakan aku , maybe kita tade jodohh kan :) , so lupakan aku delete semua pasal aku in ur life pleasee . Aku happy kalau tengok kau happy Daniel :) . Kau sekarang bukan aku punya dah , aku akan rindu time kita dulu , kau dukung aku , cium pipi aku , oh sweet gila time tu . Bia je lah benda tu jadi memory kita kan :) . Sorry kalau sepanjang perkenalan kita aku banyak buat salah dengan kau . Aku harap kau tak akan mabuk macam hari tu . 

Last meet Daniel 5 nov 2011 , time tu dia pakai baju biru cair comel je :) colour fav aku tu . Time tu betol-2 last kita meet :) . Time dekat pakcik , aku touching dengan kau , kau buat bodo je , aku bored aku kacau kau dengan nuriman kan ? aku pegang tangan kau cubit kau hihikk . then aku dengar MP4 aku bukak lagi saxobeat , then aku ulang-2 balik , kau marah aku ulang balik , hmp tu lagu fav aku lah thats why aku ulang balik . hihikk . 

bace nie :
DB : Ya allah kita tak akan break walau mcm mane pun . biy janji dgn bby . SUMPAH . takan tinggalkan kau . biy syg bby gilax2
DB : If lelaki biy nak letak name Danish Daniel , If perempuan pulak Norhaslyana erina (nama anak kitaorang) :)
DB : Bby , biy syg bby . biy janji kan tak tinggalkan bby . hmm , please jgn mcm ni . 
DB : okay biy pun nak minta maaf pasal beza kan bby dengan ex biy . sorry and iloveyou . biy takkan tinggalkan bby lepasni , and tade perkataan break . okay .
DB : biy bukan nk salahkan bby or apa , tp cuma nak bby pikir . kenapa biy lyn bby mcm tu . apa bby buat dekat biy , biy dah penat bagi nasihat dekat bby. tapi bby tak dengar jugak , biy cakap apa-2 . bby kena dengar , tu yg biy nak . ksih syg tak cukup kalau layanan yg buruk .
DB : Hmm , aku tak nak sebenarnya . Now memang aku tak tahan. kau buat aku mcm tak terasa  je . hmm , aku syg kau jugak . hmm amoy pun syg relationship kita , haish .
DB : Sayang , boleh aku peluk kau ? hmm , dah lah . jangan menangis okay .
DB : nana ? hmm. :-(
DB : Aku tak bole lupakan kau dlm hidup aku lah . please , aku tak biasa kalau kita mcm ni . kau tak nak peluang yg terakhir ke ? hmm
DB : Hmm , tlg jgn mcm ni bole tak ? Aku nak kau balik , please
DB : Aku nak kau . tapi aku tak nak perangai kau , hhmm , kau tlg ubah untuk aku . aku rasa ni je lah kali terakhir peluang kita . tlg bg yg terbaik , okay hmm If kau tak biasa nak berubah takpe lah , hmm okay .
DB : Tapi jangan lama sangat masa tu okay hmm okay la bye-2 I still loveyou syg .
DB : Tak lama kalau kau berubah dari sekarang . aku tunggu kau . hmm yea lah bye .
DB : tade apa . cuma bosan bila tade kau ==
DB : A'arh . and aku syg kau lagi lah . tak bole lupakan kau :-(
DB : Hmm siapa tak minta kalau kau buat aku mcm tu . okay tape lah now aku tak dpt peluang akhir kan . okay aku lupakan kau tu yg kau nak kan tape lah bye-2
DB : okay . kau memang taknak berubah takpe lah . kk aku tak kesah kalau apa pun jadi . aku dah syg kau gila .
DB : hmm , tape lah . now kau dah suruh aku lupakan kau . okay sekarang aku cuba lupakan kau . takpe aku harap lepasnie kau ubah lah perangai . if kau mcm nie jugak bf baru kau pun tak tahan dgn kau nanti okay thanks nana
DB : aku tak nak , tapi kau tak bole terima aku balik . tape la kan .
DB : aku tak sggop nak tinggalkan kau . aku harap kau berubah untuk aku , aku tak nak jd mcm ni kali ke -2. aku tak senang duduk kalau tade kau . walaupun kau byk buat salah dengan aku , tp kenapa aku syg kau lagi . and aku taknak kau lepas dkt tangan org lain .  aku jealous tgk kau dgn lelaki lain , semalam aku btul terasa aku tgk gambar kau , then aku tak tahan sgt . aku buat pun buat mcm nie , rasa mcm hina je aku nie . kau buat aku mcm tu  tapi aku rasa malam semalam je , bila dah harini , aku mula bosan and rasa bodo bila tinggalkan kau , ralay kita tak akan lama kalau kau tak berubah , membe-2 aku suruh aku tegur kau , amoy pun berharap kau berubah perangai . and now dah jadi mcm nie . kau tak rasa ke lepasnie kita keluar dah tak mcm dulu , aku tak bole dukung kau mcm dulu cium kau and semua , tak rasa mcm sedih ke bila benda-2 tu semua hilang . haish . entah lah , kalau kau dah mula berubah , and tak buat perangai mcm dulu . aku harap kita relay balik . tp if kau taknak berubah takpe , aku tak kesah . aku still syg kau mcm aku dkt kau dulu bye 
DB : kau dah balik ? hmm hati-2 jalan . bye bye 
DB : hmm aku sentiasa caring psl kau , even kita dh mcm nie . kenapa kau balik awal sgt , aku dah lah rindu kau . 
DB : Kau buat aku mcm mane pun . aku tak kan benci kau . aku syg kau tahu . igt tak aku ckp dulu like moon and star hmm aku takan delete numb kau . kita still bole lepak still kawan . aku anggap kau mcm gf even aku da ade gf 
DB : hmm aku tak kan bole delete . byk memory dgn kau . hmm aku lagi kenal kau dr gf aku , gf aku belom kenal mcm mane betul lagi hmm aku dgr lagu saxobeat ni teringat je dkt kau haish . time tu last kita lekuar sama-2

Tu semua text yang Daniel send dekat aku and aku still simpan lagi :) . okay start from now aku nak korang yang bace nie jadi saksi aku eh :) . After nie aku tak akan kacau hidup Daniel Basysyar , texting calling or what . nie last kopek aku updated blog pasal dia . :)

Byebye takecaree Daniel :') .

with love : Noor Haslyana :')

Older post | Newer post