Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

i ♡ you
Tuesday, 29 November 2011 | 08:06 | 0 comments
Hello guys :') lama kan nana tak updated blog :D haha . oke eh kejap ade gambar budakk bajett dekat atas nie :) haha sape eh , err kejapp Ohh lupa Hemo Hemo  , hahah oke why nana relationship dengan dia ? why nana updated blog pasal dia ? haha sukahati saya lahh kan :P . hihikk . 


Firstly kitaorg mane bertegur maklum lah dia nie kan PANAS hahaa watlekk :) . bila eh kitaorg bertegur ? lupa lah iissshhh , haaa dah ingatt :) time tu nana bored nana saje like statuss diaa :) . oke nana terfikir nak updated status I'm searching the bes for me <3 tu lepas tu tengok balik same status dengan dia . oke nana diam je lahh . bila bukak tengok dia like and comments :D , haha nak tahu dia comments apa ? eh tak payahh lahh malu lahh hihikk . yea lahh nana bagi tahu , dia comments 'goodluck' je ish ish . 


Esok pagi nana online tengok Hemo tengah online waahhh :) . jantung dahh lain mcm je :P . hihik . tiba-2 dia IM nana :) . oke kenal-2 dia nak out dia bagi no :) time tu daah senyum lebar dahh . lepas tu dia suruh nana missedcall , nana terus bagi no . kan hemo ? hihikk . lepas tu text punya text bole tteeett pulakk dengan dia :D hihikk . oke dia ckp dengan nana dia nak lamar nana :) hahaha . mengelabahh kan ? oke nana tunggu hari rabu 30 hari bulan dia nak lamar nana kita tengok je oke :) 


Dia selalu minta nana updated blog pasal dia Err tak reti sabar betol budak nie sepak karang :P . oke dia janji dengan nana kan dia tak nak hilang nana wahh :) . iloveyou awakk . Act nana malu nak meet dia ohh :( . nana tak Panas mcm dia kan . hmpp pape pun doa kan yang terbaik untuk kami oke :)


♡ ILOVEYOU BIY (Mrs Boncer ) ♡

Older post | Newer post