Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

SINGLE
Sunday, 20 November 2011 | 01:28 | 0 comments
SINGLEE
hmp percaya tak ? mesti ingat nana main-2 kan ? kali nie nana try single berapa lama nana boleh , and kepada lelaki mane yang dapat hati nana nie , congrates lah eh :) . Btw start from now nana akan bukak buku baru :') . nana nak life baru , boyfie baru , new hair , everthing new lahh :D hee . Nana try the best lupakan daniel . korang doakan nana . doa banyak-2 :) hihik . 
Nana dengan panda mampu berkawan je :') so nana harap korang faham situasi nana oke :) , jangan salah kan nana . Tak akan nana kena faham korang je , tak bole macam tu . kita tak boleh paksa org tu sayang kita :)
nana harap sangat korang bolehh faham :) hmp nana act kan dah tawar hati tau , tapi sampai  bila kan ? nana akan berubah perangai nana untuk diri nana sendiri . Nana akan try berkawan dengan Daniel Basysyar mcm yang dia nak :) oke we are friends :') .
Doakan nana dapat berubahh oke 
Thankyouu kawan :) Iloveyou muahmuah :*

Older post | Newer post