Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

sorryy
Friday, 18 November 2011 | 02:15 | 0 comments
Hello , lama dah aku tak updated , rindu pula dengan blogger tersayang nie :)
Nana ade cerita nie , tapi sebelum tu nana nak minta maaf sangat dekat orang yang nana akan cerita nie :( .
Sejujur nya korang dah tahu kan nana In A Relationship With Prince Panda kan ? oke nana nak jujur dalam hati nana nie , nana tak nak mainkan perasaan orang , nana dah berhenti nak game orang :') .
Okay jujur nana cakap kita couple terlalu cepat sangat , nana tak boleh sayang panda macam boyfie nana sendiri  i don't know why , hati nana masih dekat Daniel Basysyar and nana sayang dia lagi . panda sendiri boleh tahu kan ? nana pernah cakap dekat panda kan ? yang nana nak panda jadi orang yg nana paling sayang one days , betul tak ? but not now sayangg :( . now nana tak bolehh lupakan Daniel . okea panda terlalu baik dengan nana , sanggup ambek nana dari Bukit Bintang bawak nana jumpa Mumy family and pergi kenduri panda , oke nana happy gila time tu :) jujur memang happy . 
Tapi panda perasan tak malam tu nana ade duduk dekat pondok time kita lepak tu , andthen nana tengok bulan bintang , time tu bulan cerah gila kan ? nana ade cakap dengan panda yang nana suka tengok bulan , tak tahu panda ingat ke tak kan . hmp bila nana tengok bulan tu nana tetiba teringat dekat daniel . nana text dia nana tanye dia dekat mane and dia reply dia dekat rumah kawan dia . oke nana lega . lepas tu panda merepekk , panda cakap kalau panda tade tolong kirim salam sayang dekat mumyy abahh family and org tersayangg :( ya allah time tu nana nak tak tahu nak ckp apa lagi dengan panda .Udin ade ckp dekat nana yang nana sayang panda tak ? nana ckp sayang . kan ? memang nana sayang panda , tapi nana tak boleh sayang panda macam mane nana sayang Daniel . 
Nana nak kita kawan dulu boleh tak ? buat masa sekarang nana nak enjoy dengan life nana . one days kita akan bersama , tapi tolong nana merayu sangatt jangan mabuk smokee . yess nana ingat janji panda tapii . pleaseee maturedd tak kan pasal nana panda nak buat mcm tu . nana tak nak panda tak tenang jawab exam spm tu :'( . spm tu jauh lebih penting dari nana . 
Nana nak kita berkawan rapatt dulu :) boleh kan ? Nana tahu panda sayang gila dekat nana , tapi kalau nana tak jujur same je nana tipu panda kan ? nana tak nak tipu org yg nana sayang and terlalu baik dengan nana . panda tolong faham situasi nana sekarangg . bagi nana tenang kan fikiran nana dulu :( . Andai kata kalau nana getback balik dengan daniel kita still boleh rapat :) don't worry. 
Nana terlalu berharap dapat Getback dengan daniel balik tapi nana sendiri tahu benda tu tak akan terjadi . 
Nana minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki . Nana banyak buat salah dengan panda , nana tahu nana tak reti bersyukur dah dapat org yang sayang nana tapi nana tak nak . hmp . kita tak boleh paksa orang untuk sayang kita . 
NANA SAYANGG PANDAA ღ

Older post | Newer post