Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

what my status
Wednesday, 30 November 2011 | 19:40 | 0 comments
Hello friend , nana nak story nie . hmp Act nana sendiri pun tak tahu status nana Single or Taken :( semalam hang out dengan Hemo seriousss happy lah jugakk :) even dia ada biar kan nana sorang-2 sekejap kann . Rasa sakit hati tapi tape yang pasti dia dah lamar nana depan-2 and nana segan nak cakap 'ya' HAHAHA muka jangan tanye lahh merah tak merah lah kan :/ lepas nana cakap 'nak' dia cium pipi nana oke wow malu gila dalam wayang time tuu :D hihikkk . sumpahhh sayangg Hemo gila babiii :/ . Dia janji dengan nana dia nak jaga nana syg nana always tak tinggalkan nana , serious tak tahu nak ckp apa dahh . memang dia the best for me maybe . Dia suruh aku penting kan dia dari kawan aku , hmp aku tak tahu bole ke tak , aku tahu kalau aku suruh dia buat jugak tak akan dia boleh sebab dia dah berkawan lama kan , aku dia baru kenall , not fair kan kan ? tape aku bagi dia layan kawan dia dulu second baru aku :) .

Akuu sukaa Hemo main pipi aku , haha omey je . sepanjang berjalan dia asyek kena tumbuk cubit dengan aku hahha jahat kan aku :P jahat tu lah yang buat hemo sayang aku ecehhh :D

Aku try berkawan dengan kawan-2 dia , try kenal kawan-2 dia . setakat nie kawan-2 dia gila-2 sikit mcm kwn aku jugak lahh gila tahap cipann . sepanjang tu kwn dia asyek buat aku tergelakk je . kelakarr ohh . memangg beesstt giillaaa bbaabbiii . Btww thankyou everything sayanggg , iloovveeyyoouuuu :)

Iloveeyyoouu mrs Boncer muah muahh -Hemo Hemo-

Older post | Newer post