Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

wtf
Friday, 25 November 2011 | 03:57 | 0 comments
Aku tak cari pasal dengan kau , jangan cari pasal dengan aku , aku tak nak bergaduh , jangan pakse aku bergaduh -.- . kau nk kutuk budak pavilion ? hello weyy bf kau pun jejak pavilion tu tau :) . jgn nak kutuk sgt lahh . aku tade masalah dengan kau . yg kau nak kutuk aku asal ? ohh lupaa kau kan hott -..- . what the fish , setakat hot dekat facebook , better backoff perempuan :) . jangan ingat aku tade dlm list friends kau , aku tak tahu apa kau dengan kawan-2 kau kutuk aku . :) sorry to says :) . aku tidak berminat bergaduhh sebab LELAKI :) . 
-bye-

Older post | Newer post