Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

bengang + sakit hati = jealous
Friday, 16 December 2011 | 12:26 | 0 comments
Aku tak tahu nak cakap apa lagi . Kenapa lahh jadi macam nie ? jujur dengan aku , kau nak apa sebenarnya cuba cakap dengan aku , kau cakap dengan aku , kau nak aku yang dulu oke fine aku dah jadi macam dulu tapi kau still perangaii kau , ya allah aku nie manusia lahh bukan bear :'/ . kau control aku kuat sangatt , bila aku control kau , tahu pun rimass . haishh status kau , skype ? oke bila aku nak skype aku mesti kena minta kebenaran dengan kau tapi kau ffuuhh tak payahh , terus skype je . oke fine kau nak berkawan oke . macam nie , aku tak akan halang kau nak berkawan dengan siapa-2 pun dan macam tu jugak aku oke ? fair oke ? kau asyek cakap pasal break ? kenapa ? kau nak break sangat ke ? kenapa hari-2 kau selalu buat aku menangis ? best ke buat aku menangis ? oke status kau 'otp with my wife' wife kau siapa ? ramai sangat ke ? hmp cakap otp ? mane ada kau call aku . balas msg pun tak . -.- haishh . cubaa cakap dengan aku kau nak apa sebenarr nya . kau serious ke dengan relay kita nie ? aku tak fahammm dengan kau weyy . aku marahh kau sebab aku nak yang terbaik dalam relay kita . Aku jealous sebab aku sayang kauu biyyy . tolong faham kenapa aku selalu merajuk dengan kau sebab aku nak perhatian dari kau . kau kena fahamm sebab apa aku selalu call kau text kau sebab aku rindu dekat kau lagi pun kau duduk jauh dengan aku , kau kena faham kenapa aku mengadu semua dekat kau , sebab kau segala nya untuk aku . tapi kau ? macam nak tak nak je . ya allah . dugaan kau bagi nie memang tak tahu aku nak cakap apa dahh . Aku tahu kau ramai admiree tapii tolong lahh ingatt kau tu dah ade gf , aku pun ade admire tapi aku ingat aku da ade bf . Aku betol-2 berharapp kalauu kau bace blog aku nie kau berfikir matang sikitt . oke :) Iloveyousomuchh biyy :') 

Older post | Newer post