Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

gila
Monday, 12 December 2011 | 06:55 | 0 comments

Oke tengokk gambarr tuu . hihikk . gambarr nana time nie tengahh gila . sumpahh boredd time hang outt . dah lahh buah hati nana tak hangg , nana hang solo pulakk time nie . haishhh . nie si kembarr yang edit kan . tahu-2 je aku nak edit mcm nie :D hihikk . Biyy comell tak babyy ? hahaha . macam nie lahh bini kau bila kau tade dengan dia . sawann kan :D tapii comell kan :D hahaa . Btw saya sayangg awakk . saya kuat jealouss sebabb tak nak hilang awak lahh fahamm tak ? Errr . saya tahu awak rimass kan saya kuat jealouss . tape lepas nie i tak akann jealouss dahh :) . 1 benda je i nak you tahu . i sayangg you gila babii . i tak nak you lepas dekat tangan girl lainn . i jealouss tahu takk ? Eeerr . Illoovvveeeyyoouuuuu Heeemmmmooo gggiilllaaa :P

Older post | Newer post