Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

H to the E to the M to the O = :*
Wednesday, 14 December 2011 | 11:55 | 0 comments
SAYANGGG I'M SORRYYY . PROMISEE TAAKK BBUUAAATTT LLAAGGIII :'( . kenapa you macam nie . you layan i tak sama macam you layan ex you before nie :( bila i bace IM you dengan ex you sumpah jealous tu ada lahh . tapi kenapa you layan i tak sama macam dorang ? kenapa sayangg ? I nie siapa bagi youu haa ? i nie kawan you ke ? tak kan i nie girlfriend you kan ? but you layan macam apa tahh . Eeerr i tak tahu nak cakap apa dahh . I baru buat silap sikit you nak marah i macam i buat salahh besarr dekat you :'/ kenapa ? bila you buat salahh dengan i , i tade pun marah macam you , i touching sekejap je kan . lepas tu kita dah oke happy-2 dahh :( . kenapa dengan relay kita nie haa ? i nak happy tau i nak kita kekal macam orang lainn jugakk . you tak nak ke ? hmpp . seriously you nak dekat i ke nak dekat orang lain act . i tak suka perasaan i dipermainkan oke hope you fahamm sayangg :'( . i dahh sayang you gila babii nanti youu pulakk buat hal . Eeerrr . you suka buat i menangis kan ? time you cerita pasal M tu act i memang sakit hati and nak menangis time tu but i cover tapi you nampak jugak even i cover kan . hmp :'( I rasa serba salahh dekat M sebb amek you dari dia . dia kan suka you . haishh . awat you tak bagi tahu yang you dengan dia hampir nak couple :'/ tade lah i kacau relay you . hmmpp now acano ? M pulakk membe i . hmp tak sedap hati patut lahh ramai tanye i kenapa M menangs hari tu . i pulak dah blur time tu . haishhh . i tak tahu now relay kita acano ? okee . hmp :'( Btw I'm sorry hemoo . tade niat nak buat you jealouss :/ . -iloveyouusomuch-

Older post | Newer post