Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

iloveyouu biyy
Monday, 5 December 2011 | 01:38 | 0 comments
nana nak storyy :) today nana demam tauu , hemo nie risauu haishh . lepas tu dia marah aku tertidur and tak reply text dia . ishh geramm jee . tapi syg kann tak jadi nk marahhh :') nak tahu sepanjang kitaorg couple tak pernah bergaduhh , kalau gaduhh pun kita slowtalk kan biyy ? swearr iloveyou untill i die . Hemo nie kan suka buat keje yg org tak penah buat , tiap kali meet nana tiap kali tu dia minta couple . gila kan dia ? ishh mengada je perangaii . hari tu kan dia dtg rumahh nana . :) tapi nana tak berani lagi bwk dia jumpa family nana . yea lah family tengahh ade problem lagi nak bwk problem haishh . Act nana tak pernahh Happy mcm nie . seriously hemo the best for me :D hihikk . #merepekk . korangg doa kan kami kekal yeayea :) Iloveyouuu 

muhd syaiful ashraf b. said 

noor haslyana bt saharudin 


Older post | Newer post