Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

thankyou :3
Wednesday, 28 December 2011 | 15:49 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM semua :) . Nana nak cerita sikit pasal capital H , sapa eh capitl H tu ? haha biar lah rahsia :) oke  . Hari kita orang break sebab nana yg minta . kenapa ? yes soalan bagus :) sebab dia tak layan nana , bukan tak layan , mcm nie ahh dia kerja tapu dia tak bagi tahu nana , lepas tu 2 day tak contact tak bagi respon pun . Kalau korang , korang buat apa ? mesti sama kan mcm nana buat ? kan ? nana text panjang lebar , dia hanya balas dekat ' status ' -.- jangan lah cerita dekat org . tu yang buat org nak rosak kan relay kita tahu tak ? tapi tape nvm . Lepas tu berapa hari tu H text nana cakap nak nana balik sayang nana semua ahh . nana percaya tapi saje jual mahal sebab kita perempuan tak baik kan murah-2 nie :D tapi masa tu nana dah senyum dah . and harap dia berubahh . tapii ??????? Eeerrr sebalik nya . dia asyek fikir yang nana nie mcm-2 . oh my allah . bila nana buat relay dengan neo , dia marah habis kalau dah sayang jgn ahh buat taik . setiap kali bergaduh yea nana jea giveup -.- . hari tu dia cakap dia nak getback dengan nana , lepas tu dia cakap NEW YEAR nak minta couple balik . Eeerr tolong aahhh jangan ingat nana nie patung , kalau nak amek tak nak buang . nana ade perasaan kan ? faham ahh sikit selama 1 months nana asyek giveup nana dengar cakap dia . tapi hhmmpp entah memang kitaorang dah tade jodohh nak buat acano kan ? tapi nana selalu ingat yang nana still bersama dgn dia even nana dengan neo dia dengan myra tu . Oh lupa . korang mesti tahu kan dia ade GF baru kan ? congrates oke H . i happy kalau you happy oke ? #padahal tengah sakit hati , kecewa bagai . Tipu ahh nana tak jealous kan , jujur dalam hati memang jealouss rasa mcm kena game . sebab dia cakap dengan nana 'AKU AKAN TUNGGU KAU SAMPAI NEW YEAR'  tu yang dia cakap dekat nana tau . nana tak nak rosak kan relay orang . so kalau dia bace blog nana nie kan , nana hope dia berubahh untuk gf dia . :') . tipu kalau nana tak sayang dia kan . ha mesti aahhh sayanggg . tapi hakikat nya kami memang tade jodohh :) kan ? so nana harap dia bahagia jgn buat perangai :) bye takecare . -Nana





tekan picture tu kalau tak nampak *








Simpan tau picture nie :) kalau tak suka bole buang . tapi i tak akan buang picture nie dari album i :) 

Older post | Newer post