Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

2012
Sunday, 1 January 2012 | 09:56 | 0 comments

Happy New Year To All My Friends :) azam korang apa eh ? share lah sama saya boboi :D haha . Azam nana kan nak focus study ahh . next year nana dah nak SPM wow tak percaya lahh kan . badan dah ahh kecik umur makin menaik . ish ish . Nana harap tahun nie lebih baik dari tahun lepas .Nana nak try single tapi percaya lah nana tak akan bole nya single . idk why . huh . Now nana nak mula kan hidup baru  nana , lupakan masa lalu nana dengan excouple or what . :) kalau di ingat kan boleh jadi apa tah kan ? hmp Now nana nak buat hal nana sendiri :') . hee . Okay nana nak minta maaf kalau nana ade buat salahh dengan korang time 2011 tu kan ? I'm sorry :( . For M :) nana minta maaf oke nana byk salah dengan you :3 yang pasal tu suka-2 je :D sorry again oke :D -the end-

Older post | Newer post