Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

Single yeah that's me :)
Thursday, 12 January 2012 | 02:42 | 0 comments

Assalammualaikum , nana nak  cerita nie :3 . oke relay nana SINGLE , kenapa ? haha dah tade jodoh kan nak buat macam mane ? semenjak naik form 4 nie nana asyek busy sampai tak ingat yang nana nie dah single hee . haha yea lahh dekat sekolah kemain banyak lagi kerja sekolahh , lepas tu balik jalan kaki sampai bustop , tunggu pulak bass , dah sampai rumahh kemas pulak rumahh . Ya allah memang penat hari-2 mcm nie , malam pulak buat kerja sekolahh lepas buat tido . memang penat , sampai kadang-2 tak makan . pegang fone pun kekadang je . haha . nana malas nak fikir kan pasal boyfie nie , kalau ade jodoh ade lah . tapi nana rasa kalau sekarang nana ada couple memang tak terjaga lahh cerita dia kan . haha . Jujur nana cakap , nana rindu ex nana k , tapi tak nak cakap dekat dorang , nana malu  :3 . Nana jealouss tengok dorangg dengan gf dorang sekarangg hee . tapi salah nana jugak sebab tak jaga relay nana dulu . oke Nvm k . Nana nak stay single berapa lama nana boleh . nana happy dengan life nana sekarang :) . Nana ade kawan-2 nana , abg kaka semua dorang je tempat nana happy k . :)-Habis-

Older post | Newer post