Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

iloveyou :*
Monday, 30 January 2012 | 23:20 | 0 comments

Hello hari ni nana nak story sikit , meh sini dekat dengan nana . oke who up there ? That's my boyfie hee . I hope relationship kita kekal k . I'll try the best for you biy :* insyallahhh . Dia lamar nana dalam handfone , even nana pernah cakap , nana nak org lamar depan-2 tapi tape . dah ade org nak kan :) so terima seada nya . Dia buat nana nak gelak dohh :3 .dia cakap dia suka nana time hari sabtu hahha . dia nampak nana dengan meili kaka nana tu tapi dia malu nak tegur . lol gedik je perangaii kan ? time dia cakap-2 dengan nana tu act nana dalam bilik dah happy gila and nana tahu apa yang dia nak cakap , just saje buat-2 tak tahu :D sorry kambing . Biy you jangan curang k ,  mula syg you tauu :* iloveyouuu sayangg :* 

Older post | Newer post