Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

sorry tade niat pun
Monday, 2 January 2012 | 11:04 | 0 comments

Hello guys :') oke First sekali Nana nak minta maaf dekat minaa tauu . :3 act nak tahu tak perkara sebenar nya . Nana saje je tau jadi copycats minaa . Sepanjang nana kenal dengan minaa . nana tak pernah tengok minaa marah . so nana plan buat mcm nie nak tengok minaa marah nana ke tak . jujur kalau nana dekat tempat minaa pun nana marah jugak kan ? sorry . Tapi yang status tu sumpah nana tak tahu . Yang blog nie je . nana copycats minaa :) . oke nana dah tengok mina marah acano ? omey jugak kan :D haha . oke sorry sangatt minaa . Nana tade niat nak buat mcm tu . lagi pun new year kan kita happy lah :) jgn gaduh-2  . nana tahu salahh nana . i'm sorryy again :'( So we can be friends aminah ? -the and-

Older post | Newer post