Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

teringin
Saturday, 28 January 2012 | 23:51 | 0 comments


Hello dah lama kan nana tak updated blogger kan ? Nana nak cerita yang nana teringin nak ade bf macam dekat atas nie sumpahh sweet kan ? teringin sangat-2 :/ ada sapa-2 mcm nie tak ? nana nak boleh tak ? haha . k nana dah 1 months single omg mcm tak percaya seriously . bila nana cerita dekat kawan nana , yang nana single semua kata nana tipu . padahall betol :3 haishh kenapa susahh sgt nak percaya eh , maybe dulu nana single cepat ade bf kan . tapi tu dulu . now nana tak tahu kenapa nana susahh nak terima orangg :3 i don't why :( . ade ubat tak ? nana dah tawar hati dekat lelakii .  tiap kali hang , nana hang dengan akk nana meili tu je :D haha tak best kepit dengan dia :p haha tade lahh best tu ade lahh jugak tapi nak ade lelaki kan . tapi entahh lahh . bia lahh kalau betol ade jodoh , ade kan :D . kalau tade nak buat acano :D . Nana act ade suka budak nie tapi malu . nana anggap dia kawan je pun :3 entah lahh :D bia lahh rahsia :D -the end-


Older post | Newer post