Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

ya allah HARAP DAPAT
Thursday, 5 January 2012 | 06:26 | 0 comments

assalamualaikum :) Oke nana nak luahkan perasaan nana dekat blog nie :/ blog nie dah macam diari yg nana boleh share dengan korang semua . Hmpp oke sejujur nya nana memang kuat jealous even org tu BEKAS nana . Nana comfem seratus peratus yang korang tahu siapa yg nana maksud kan :) kan ?  oke nana bukan membatak dengan dia , tapi macam tak percaya kan kitaorang dah tade pape . Nana nak tanye kenapa korang selalu salah kan dia ? Act nana yang minta break sebab ? ade ah sebab nya tapi bukan salah dia , so JANGAN SALAH KAN DIA . Nana tak kisah ahh apa dia dah buat dekat nana , nana dah lama maafkan dia . sedangakn nabi bole maafkan umat kan dia apa tah pulak kita kan ? Nana tak nak fikirkan pasal dia , nana penat menangis , oke air mata senjata wanita kan ? so nana mudah mengeluarkan air mata nana untuk lelaki yang nana sayang . Eh nana bukan minta simpati lah dekat korang , nana cuma nak share dengan korang je :) tu je pun tak lebih dari tu . Nana bukan nak buat dia serba salah or nak kacau relay dia NO nana tade niat . eh jangan sampaii dia bace tauu :3 nana tak nak dia bacee :( tolong eh :( . hee mengada ahh kau nie nana . Nana dah buat keputusan nana nak pindahh sekolah sebab nak jauh kan diri nana dari dia , tak nak ingat dia dahh . sebab kalau kita duduk asrama kita byk kena buat sendiri kan ? basuh baju sendiri kasut makan beli sendiri selalu mak yg masakan ? haha bila kita busy kita senang lupa kan someone tu I'm rite ?  Nana nak ambil aliran katering atau pun kecantik kan . haha . sebab benda tu je yang nana minat . yang lain eerr tolong ahh tak minatt :3 . And nana minta tolong eh , kalau nana dapat pindah sekolah jgn lupa nana tau maybe jarang onl and jarang updated blog :3 . And i will missyouguys  :D hee . Doakan untuk nana tau :) . -The End-

Older post | Newer post