Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

ade mcm tade :(
Sunday, 19 February 2012 | 01:21 | 0 comments

ASSALAMUALAIKUM  nana nak cerita sikit nie . nak dengar tak ? ala jum lah ramai-2 bace k :D . Macam korang tahu nana kan ade relay with fariz moshiroro . yess dulu kita org kawan rapat . then bila dia masuk sekolah nana bole tetiba rasa suka dia . and dia pun perasaan sama dengan nana Omg o.O . suka punya suka kita orang couple bagai . tapi bila couple perasaan masing-2 tak mcm kita kawan dulu kan ? hmp i tak tahu kenapa ? maybe kita tak sesuai , kita sesuai jadi kawan yang rapat i mean bff ? kan ?you couple dengan i mesti tak tahan kan ? yess semua ex i ckp mcm tu :/ . andai kata kalau kta memang tade jodoh , you still tak berkawan dengan i ? i mean kawan rapat ? jujur i ckp , i memang syg you tapi kalau kita dah tade  jodoh nak buat mcm mane . nie andaii k . you bagi i masa k nak rest :( pleasee . iloveyouu :3

Older post | Newer post