Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

falling in love
Monday, 27 February 2012 | 03:15 | 0 comments


Hai semua , k korang sihat tak ? harap-2 korang sihat k . Nana sihat alhamdulillah :> . K korang mesti tertanye-2 kan siapa budak dekat atas nie , and apa relationship nana dengan dia kan ? Oke satu-2 nana cerita dekat korang k . firstly nana kenal dia time dia couple dengan putryy , time tu nana tak bertegur sgt dengan dia . Blabla . semalam 26 / 2/ 2012 dia tetiba IM nana . dia cakap nana sombong dekat luar . haha mengelabah kan ? dia yang sombong cakap org yea lah , hari sabtu tu nana jumpa dia dekat depan pavi ,time tu dia sorang . nana pandang dia , dia pandang tempat lain , baru nak main-2 mata dengan allanc nie :P dah pandang tempat lain time tu . hiwhiw . Lepas tu dia tanye pasal bf , nana ckp lah nana single . Kebetulan nana buat relay dengan daddy nana Mad Nor , lepas tu dia cakap kantoi ade relay . Allanc suruh nana tukar , tapi nana tak tukar lagi , dia cakap dengan nana dia jelly tengok nana ade relay . Allanc nampak omey kalau senyum seriously . Nana macam tak percaya yang dia tegur nana  haahha selalu sombong teramat :P . kan sayang ? hiwhiw . ceehh* . K perangai allanc buat nana cair dengan dia :3 . acano ? semalam dia cakap nak couple , tapi nana gelak . then dia cakap dia nak minta depan-2 . k i tunggu k sayang . Youuuu seriouslyy i jelly tengokk wall you penuh dengan gegirl :> even kita tak couple lagi . Haisshhh :<  k - HABIS CERITA- *tunggu lah k kalau allanc nie gentleman dia mesti bole minta coup depan-2 kan :D hiwhiw . 

Older post | Newer post