Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

SINGLE
Wednesday, 22 February 2012 | 07:45 | 0 comments

SINGLE SINGLE SINGLE 
siapa nak dia ? haha ceh macam jual pulak dahh :P . k nana susahh nak sayang lelaki lahh bila break dengan fariz :'< i don't why . Jangan tanye nana mane bf k :) nana tak nak terima sapa-2 lagi . sampai pintu hati nana terbuka lagi baru nana terima lelaki tu :3 . hmp now nana nak kenal lebih rapat lagi . Nana lebih suka berkawan dari bercinta :) peacee . memang rasa jelly skit lahh tengok kawan kawan nana ade bf/gf :) sweet gitu lahh . OMG o.O sweet gila kan . Jujur nana tak pandaii jaga hati orgg . so sebab tu nana susahh nak terima org takot nanti bila break dia ckp nana game dia bagaii tak suka lahh -..- . Nana dengan fariz kawan k sekarang :) . hmpp nana bukan memilihh tauu . cuma  pintu hati tak terbuka. nana ade niat tau , nana ade suka dekat budak nie , nana dah lama admire dia kodd . Kalau dia minta couple kan sumpahh nana org paling happy dekat dunia nie . sure nana akan terima dengan hati yang terbuka :) hahaahha . # k habis cerita bye :*

Older post | Newer post