Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

sorry
Thursday, 2 February 2012 | 03:48 | 0 comments
Assalamualaikum :) Nana nak storyy dekat korang . Sebenarnya kan nana dah tak boleh nak sayang lelaki :( after break dengan hemo . i don't why perasann sayang tu sedikit je dekat someone tu . Nana rasa macam nana dah tawar hati dekat lelaki . now nana rasa nana lebih happy Single dari couple . Nana dah sebulan single rasa macam dah biasa tade lelaki dalam life nana . kadang-2 tu rasa bored sebab tade org nak texting kan . u yang bored semacam tu . Hmmpp tapi yang pasti nana rasa diri nana nie kan macam dah tawar hati dekat lelaki . Orang yang rapat dengan nana je tahu nana acano sekarang :3 meili dengan Quaa tu :) dorang tempat nana nak mengadu k . Nana sayang dorang gila babi dohh . Now nana rasa nana better single ke apa ? sumpah nana pening kepala dahh . :3 To harry : kalau you bace nie jgn amek hati k , i story apa yang dalam hati i cakap k . bagi i masa untuk sayang you k . i try the best . please faham i k . and please jgn buat i rimas dengan you biy . I hope sangat you faham i k . -the end-

Older post | Newer post