Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

Geram nya akuu
Wednesday, 14 March 2012 | 05:59 | 0 comments
Assalamualaikumm :>  nana nak story sikit pasal boyfie nana  si allan tu . oke sepanjang kitaorang couple tade ade gaduh lagi cuma nana sakit hati lahh . allan nie nakal sikit -..- suka tegur sangatt perempuan yess i know as a friends tapi bagi kau boo . Kalau bagi dia kita tak tahu dia anggap aku apa kan ? kalauu dah layan layan mcm tu . haishh . siap ajak skype nak tengok muka baru nak layann . bboooo aku nie girlfriend kauu lahh . bukan tunggul k yang kau cakap mcm tu :< . aku pun ade perasaan bila bace inbox kau mcm tu . Gerak hati aku kata kau sayang ex kau lagi :< . mungkin kau susahh nak sayangg aku mcm mane kau sayang ex kau . Aku pulakk cepat sayang dekat orangg :< . Nanti aku dah tak dapat jumpa kau dahh . Kau nak pergi PLKN kan ? hmp . aku dah janji dengan kau kan , aku akan tunggu kau and tak curang pun dengan kau . kau pun sama tauu boo . Kalau duduk sana kauu jgn lupa akuu :< . Boo aku sayang kau gila babii dohh . hmp jujur aku cakap perangai kau lain dohh lepas status aku yang tu :'<  . Aku nak kahwin dengan kau bolehh ? bolehh lah ehh . hiwhiw . Aku hope kita kekal :3 amin amin . doa kan kitaorang tauu . Iloveyou muhammad mazlann 

Older post | Newer post