Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

rindu awak allan
Thursday, 22 March 2012 | 04:38 | 0 comments
Assalamualaikumm , Haii lama tak tengok nana updated blog kan kan . al-maklum lahh busy kan , org dah berkerja so busy lah hiwhw :D . hari tu nana hang , jumpa kawan-2 semua cakap ' mane nana hilang ? rindu gila dekat nana ' . haaha  busy kerja . soorryy hari tu pun lepak dengan korang sekejap je kan . now nana dengan bf nana je . Bila hang nana dengan bf nana je . so kalau nana dengan dia , nana tak boleh nak SHISHA :'< imy my babyy boo ( SHISHA ) . Tape allanc tak bagi ade sebab . hmp yang pasti nana tahu allanc sayang nana . kan boo ?  hmpp . Seriously  rindu awak lah biyy . kalau biy stay dekat dengan bby , dah lama harihari jumpa kan boo ? ya allah rindu nya dekat budak capang nie . eeeiii harapp sangatt kekal dengan kau biy boo :'< . ILOVEYOUSOMUCHH 

Older post | Newer post