Artist Korean.
I like this song. Enjoy guys :D

A to the L to the A to the N = :*
Thursday, 19 April 2012 | 07:45 | 0 comments
assalamualaikum kawan kawan nana semua . K nana ada cerita yang nak kongsi dengan korang . hmp  okay jum bace cerita nana nie :3 . Nana kan tak tahu kenapa kenapa dan kenapa dengan allan nie :( dia seriously dahh lain . Nana sayang dia lahh nana sabarr dengan perangaii dia . tapi dia ? hmp . dia before kitaorang couple dia ada ckp jgn buat dia bosan ? dia suka text sekejap-2 . busy lepak , main game semua tu . nana macam tak penting je . haishh . tape hobi dia memang suka main game , nana pun tak bole  halangg dia :( . nana mampu bersabarr . menangis pun tak guna jugakk . Mungkin nana bukan perempuan yang dia nak kan ? siapa tahu dia nak perempuan lain ke apa ke kan ? hmpp .

1 may nanti dia dah pergi PLKN so nana sorangsorang je :( . 3 months dia dekat sabah tu . okay tipu lah kalau 3 months nana tak rindu ke apa ke kan ? mesti lah rindu dia . lepas tu 18.6. birthday nana :'( . ya allah kena sambut sorang-2 . mesti tak happy kan kan kalau bf kita tade time kita nak sambut birthday kita :'( . ya allahh sabarr nana . nanti allan dah balik kita sambut sama-2 insyallah kalau ada jodohh :) . Doa kan kami k .
kalauu one day nana tade nanti kan cakap dekat allan nana sayangg dia tauu samapii nana mati pun nana sayang dia :'(

ILOVEYOUUUSOMMUCHH MUHD MAZLAN

Older post | Newer post